×

Identificació d'usuari

Campo obligatorio
Campo obligatorio

ALTRES VIATGES

 • Palencia

  Dissabte, 7 de setembre: BCN - HARO – AGUILAR DE CAMPOO
  Sortida del punt indicat a primera hora del matí en direcció Saragossa i arribada a Haro. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Aguilar de Campoo. Acomodació a l’ hotel. Seguidament realitzarem la visita a aquesta localitat, amb el seu recinte emmurallat, les seues 6 portes d’entrada, els seus nombrosos palaus, la plaça Major i les seues porxades plenes de vida, les seues pastisseries i les seues galetes. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

  Diumenge, 8 de setembre: AGUILAR DE CAMPOO – SAN CEBRIÁN DE MUDÁ – REVILLA DEL POMAR – AGUILAR DE CAMPOO
  ESMORZAR i sortida Sant Cebrià de Mudà, on farem un viatge cap a la prehistòria en vehicles especials. Recorrerem els 2km de distància que hi ha des del Centre d’Interpretació fins a la finca on es troben els 8 bisons que viuen en aquesta parcel·la. Allà a l’entrada de la finca s’ha de baixar uns 30m caminant per un sender fins a arribar al punt d’observació. En algunes èpoques de l’any els bisons es mantenen a prop de pessebres (lloc on beuen aigua i tenen l’herba). Fa uns anys que el bisó europeu va tornar a la muntanya palentina i va tornar a trobar-se amb la terra que va abandonar 1000 anys enrere. Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a Revilla del Pomar on es troba la Cova dels Francesos per visitar aquest complex kàrstic d’estalactites, estalagmites, mantells i colades, situat a l’Espai Natural de Covalagua amb un paisatge generós en bosc de faigs, grèvols, teixos, inclòs dins del projecte de Geoparc Mundial Unesco Las Loras. Proper a aquesta cova es troba el mirador de Valcavado, el qual visitarem. Si el temps ens ho permet, baixarem fins a l’espai Natural de Covalagua, naixement del riu Ivia en forma de cascades. A hora prudencial retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

  Dilluns, 9 de setembre: AGUILAR DE CAMPOO – PALENCIA – AGUILAR DE CAMPOO
  ESMORZAR i sortida cap a en direcció Palència. Realitzarem la visita a aquesta ciutat on destaca la catedral de Sant Antolí, la 3a més gran, el carrer major més llarg amb les seves porxades, el magnífic edifici eclíptic de la Diputació provincial de Palència, el Crist del Otero escultura gegant de 22 anys de Victorio Macho, verticalitat que contrasta amb els amplis paisatges horitzontals, l’Església fortalesa de Sant Miquel, lloc on la tradició diu que va casar el Cid amb Sra. Ximena. DINAR EN RESTAURANT. Tarda lliure a Palència. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

  Dimarts, 10 de setembre: AGUILAR DE CAMPOO – HERRERA DE PISUERGA – VALLESPINOSO – EMBALSE DE AGUILAR – AGUILAR DE CAMPOO
  ESMORZAR i sortida en direcció cap a Herrera de Pisuerga per fer un interessant recorregut pel Canal de Castella al Vaixell Marquès de l’Ensenada. Es troba en el punt estratègic de confluència entre el Canal de Castella, el riu Pisuerga i el naixement del Canal del Pisuerga. Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda farem la ruta del romànic, on art i història es fonen. Eremitori rupestre dels Sants Just i Pastor, l’ermita de Santa Cecília de Vallespinoso són només una petita mostra d’aquest romànic del Camí de Sant Jaume palentí. De tornada a l’hotel, panoràmica sobre l’embassament d’Aguilar. SOPAR I ALLOTJAMENT.

  Dimecres, 11 de setembre: AGUILAR DE CAMPOO – FUENMAYOR (BODEGA VALPIEDRA) - TUDELA - BCN
  ESMORZAR i sortida en direcció Fuenmayor per visitar la Finca i Celler de Valpiedra, lloc on s’ha gravat la sèrie televisiva “Gran Reserva”. Ens realitzaran la presentació de la Finca Valpiedra, visita Mirador del celler, visita de la vinya (si la climatologia ho permet) i tast comentat dels 2 vins més representatius del celler: Continuació fins a Tudela. DINAR DE COMIAT. A la tarda, el viatge cap a Saragossa i arribada al punt d’origen.

  CIRCUIT PONT DE LA DIADA: LA TERRA MAGICA DE PALENCIA 5 días / 4 noches
  Des de 910 €
Noticias Ver todas