×

Identificació d'usuari

Campo obligatorio
Campo obligatorio

VIATGES BARCELONA INTERNACIONAL és una agència de viatges majorista-minorista, amb títol llicència GC-231. És una empresa constituïda com a societat anònima l’any 1985 i fundada per Antoni Blanch Sala i Jordi Isern Grau. Pertany al grup AVASA, el primer grup de Catalunya d'agències de viatge independents. La unió de les agències líders a Catalunya fa possible oferir als nostres clients els millors productes en les millors condicions i preu.

VIATGES BARCELONA té un local comercial a la ciutat de Barcelona, situat al carrer Doctor Pi i Molist, 21-23. Ofereix una atenció qualificada i personalitzada i disposa de la més avançada tecnologia en la gestió i reserva de viatges.

VIATGES BARCELONA està especialitzat en tres grans àrees:

  • Viatge vacacional i llarga distància, creuers i llunes de mel. Tenim una gran cartera de corresponsals per tot el món  que ens permet personalitzar cada viatge segons el desig del client.
  • Viatge d’empresa, viatges d’incentiu i assistència a fires i congressos. Un servei integral que farà que els seus viatges a qualsevol part del món es planifiquin més còmodament, simplificant tràmits i reduint costos.
  • Viatge de grups i producte propi. Organitzem excursions d’un dia, sortides de cap de setmana, ponts i circuits d’una setmana en autocar i tren AVE sota la nostra marca i segell BARCELONA VIATJA, nascuda fa més de deu anys.